Диспетчерська служба (цілодобово) (04597) 62-8-28

      Абонентський відділ (04597) 62-8-33, (067) 219-84-80

НОВИНИ

ПУБЛІЧНІ ДОГОВОРИ КП «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ»

У відповідності до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» з урахуванням статей 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України, Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, затверджених постановою Кабінетів Міністрів України від 5 липня 2019 р. № 690 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 2 лютого 2022 р. № 85)

 7 лютого 2022 року КП «Ірпіньводоканал» на офіційному сайті http://vodokanal-irpen.com.ua/meshkantsyam/ukladannya-dogovoru опублікував ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, що є публічним договором приєднання та ЗАЯВУ-ПРИЄДНАННЯ до нього ЗАЯВА-ПРИЄДНАННЯ до індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

.Для багатоквартирних будинків: ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР вважається укладеним із споживачем, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті КП «Ірпіньводоканал» співвласники багатоквартирного будинку на загальних зборах не прийняли рішення про вибір іншої моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем.

 Для приватного сектору: ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР з власником індивідуальних (садибних) житлових будинків вважається укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті КП «Ірпіньводоканал», якщо такий власник не вчинив дій щодо відключення (відмови) від комунальної послуги (фактичне виконання робіт із відключення будинку).

Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання, сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуг.

Для нових споживачів КП "Ірпіньводоканал": Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору є обов'язкове підписання ЗАЯВИ-ПРИЄДНАННЯ! Для підписання необхідно особисто надати до КП "Ірпіньводоканал" копії документів, що підтверджують право власності (договір оренди) на приміщення, копію паспорту власника та РНОКПП, фото лічильника, документи про пільги (у разі наявності).

 ЗАЯВУ-ПРИЄДНАННЯ можна заповнювати і підписувати:

- безпосередньо на прийомі у спеціалістів КП «Ірпіньводоканал» (при собі мати фото лічильника води та документи, що підтверджують право власності (оренди) на квартиру/будинок споживача);

 - надсилати листом на адресу КП «Ірпіньводоканал» заповнену та підписану ЗАЯВУ-ПРИЄДНАННЯ з роздрукованим фото лічильника води та копіями документів, що підтверджують право власності (оренди) на квартиру/будинок споживача);

- надсилати фото заповненої та підписаної ЗАЯВИ-ПРИЄДНАННЯ та фото лічильника води з копіями документів що підтверджують право власності (оренди) на квартиру/будинок споживача, на електронну адресу КП «Ірпіньводоканал»: irpenvodok.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 Рахунки, на оплату спожитих послуг за індивідуальним договором, надаються споживачу щомісяця на безоплатній основі відповідно до статті 8 Закону України "Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання " та складаються з:

- плати за послуги на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення.

- плати за абонентське обслуговування, визначеної виконавцем, розмір якої не може перевищувати граничного розміру, встановленого Кабінетом Міністрів України.

 Рішення виконавчого комітету Ірпінської міської ради №165/16 від 21.12.2021р. "Про погодження плати заабонентське обслуговування комунальному підприємству "Ірпіньводоканал" у відповідності до рівня економічного обгрунтованих витрат

 Адміністрація КП «Ірпіньводоканал»